Buffé

Serrano och robiolalandgång med färska bär

Gör så här

1. Bred ut ett tjockt lager ost på landgångsbröden, sprid över rucolan och ringla lite av honungen över.

2. Placera sedan skinkan snyggt och garnera slutligen med jordgubbar, mynta och physalis. 

ingredienser

4 personer

400 g serranoskinka
4 skivor grovt landgångsbröd
400 g robiolaost eller liknande (exempelvis cambozola)
1 ask jordgubbar
4 msk honung
50 g rucola
1 ask physalis
1 kruka mynta

Dryckestips till receptet
Giol Prosecco Brut Green Label

Ekologisk prosecco från Italien!

Nr: 79043, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Arc-en-Ciel Rosé Mousseux

Fräscht och smakrikt alkoholfritt alternativ

Nr: 193201, Alkoholfritt , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Black Tower Organic White Bubbly

Ekologisk, vegansk och hållbar!

Nr: 72350, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
prenumerera

Få vintips direkt i din inkorg!
Anmäl dig för vårt nyhetsbrev
och prenumerera på Grapevine

Prenumerera
+ Få vintips direkt i din inkorg!