Buffé
Serrano och robiolalandgång med färska bär
Gör så här
1. Bred ut ett tjockt lager ost på landgångsbröden, sprid över rucolan och ringla lite av honungen över.
2. Placera sedan skinkan snyggt och garnera slutligen med jordgubbar, mynta och physalis.
ingredienser
4 personer
400 g serranoskinka
4 skivor grovt landgångsbröd
400 g robiolaost eller liknande (exempelvis cambozola)
1 ask jordgubbar
4 msk honung
50 g rucola
1 ask physalis
1 kruka mynta
Dryckestips till receptet
Giol Prosecco Brut Green Label
Ekologisk prosecco från Italien!
Nr: 79043, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt
Arc-en-Ciel Rosé Mousseux
Fräscht och smakrikt alkoholfritt alternativ
Nr: 193201, Alkoholfritt , Friskt & Fruktigt
Black Tower Organic White Bubbly
Ekologisk, vegansk och hållbar!
Nr: 72350, Vitt vin , Friskt & Fruktigt