Black Tower White Bubbly

Alla vill vi väl ha ett gott vitt bubbligt vitt vin ibland, och det land man tänker på först när man tänker på vin kanske inte är Tyskland, men då är det dags att tänka om. Tyskland producerar vin som kan stå sig mot de bästa och största vinproducenterna i världen. De södra delarna av landet är perfekta för vinodling och det har Tyskland tagit vara på. Black Tower är ett tyskt flaggskeppsvin som alla vinkännare och tyckare borde känna till, och inte bara känna till namnet utan även smaken.

Ett världskänt namn

Om du är en vinkännare så borde du känna till black tower white bubbly, och om du inte gör det så kommer här en påminnelse. För alla nyfikna som aldrig har smakat Black Tower, här kommer en teaser. Namnet introducerades för världen 1967 och det tog inte länge förrens namnet blev världskänt. Ett namn räcker dock bara så långt som smaken men om båda passar ihop så kan det bara gå åt ett håll, framåt och det har det verkligen gjort för Black Tower som lyckats hålla sig kvar på vinkännares bord och även hittat nya marknader sen det begav sig.

En smak som aldrig går ur tiden

Black Tower har funnits i mer än 50 år och fast människors smak har kommit och gått så finns black tower white and bubbly kvar på matborden runtom i världen. Det är värt att firas med både ett och två glas. Black tower white and bubbly är ett vin för alla, men bara för att det är en smak som kan tillfredställa många smaklökar så betyder det inte att den är tråkig. Tvärtom. Det är ett fruktigt och lättdrucket vin men totalt oförglömligt om man en gång har smakat det. Och tack vare sin förmåga att anpassa sig till nya tider har black tower white bubbly lyckats förbli ett av de mest populära vinerna i världen.

Lagom stort

Tyskland är ett lagom stort vinland. Och i Sverige gillar vi lagom. Både när det gäller design, smak och mängd. Flaskan är så snygg så man vill spara den. Smaken smakar verkligen mer och mer och man får passa sig så det inte blir för mycket av det goda. Fast om man tar sig ett glas extra av just black tower white and bubbly så är det ingen som kommer påpeka nåt annat än att det måste vara ett utomordentligt gott, fruktigt och lätt vin med bubblor som gör att man känner sig både lättare och kanske lite lättsam. Skämt åsido, ett gott vin är det viktigaste och black tower white bubbly levererar varje gång, precis som det har gjort sen det var en stapel på de flesta middagsbjudningarna.

Smaka igen eller smaka nåt nytt

Vare sig du kommer tillbaka till black tower white bubbly eller om du smakar det för första gången,  så kommer du att bli glad och säkerligen köpa den svarta flaskan med det numera synbara vita vinet tack vare ny spännande design igen och igen. Det fruktiga vinet kommer garanterat bli en återfunnen eller ny favorit.

Black tower white bubbly
Relaterade drycker
Black Tower Organic White Bubbly

Ekologisk, vegansk och hållbar!

Nr: 72350, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!