Guldregn för Måns Zelmerlöws viner i Vinordic Wine Challenge 2024!

Nu har årets upplaga av Vinordic Wine Challenge, som guidar både finsmakare och vinentusiaster till de bästa köpen, avgjorts. Elva av Sveriges främsta vinjournalister har provat blint och bedömt 880 viner utifrån kvalitet och prisvärdhet. Hola MZ Mi Corazón och Hola Cava Rosé by Måns Zelmerlöw kammade båda hem guldmedaljer i sin kategori!

Att erhålla guldmedalj i Vinordic Wine Challenge är en oerhörd bedrift och ett erkännande av enastående kvalitet och hantverk. Måns Zelmerlöw, som står bakom vinerna, har alltid haft ett motto att leverera högre kvalitet än prislappen och är både glad och stolt över de fina utmärkelserna.

Att vinna guld i en tävling som Vinordic Wine Challenge är som att få en stämpel av godkännande från några av de bästa vinexperterna i landet. Det glädjer mig och gör mig oerhört stolt! Det är en ära att vårt arbete och min passion för vin blir erkänd på detta sätt.

Måns Zelmerlöws lanseringar på Systembolaget har duggat tätt de senaste åren och rönt stor framgång. Försäljningen uppnår över en miljon flaskor om året och är toppsäljare i flera av sina segment. Hans senaste succélansering och tillika guldmedaljör, Hola Mi Corazón by Måns Zelmerlöw, har bara efter några veckor klättrat upp på hyllorna på 124 Systembolag runt om i landet.

Ibland känner jag att jag måste nypa mig i armen när jag ser det fantastiska mottagande mina viner får, både av engagerade vinkonsumenter och Sveriges vinjournalister. Det bekräftar inte bara vår höga standard utan är också en hyllning till det engagemang och den hängivenhet som jag och mitt team lägger ner för att skapa viner av absolut högsta kvalitet.

Hola MZ Mi Corazón by Måns Zelmerlöw – GULD

Generös doft av mörk frukt såsom björnbär, mörka körsbär, plommon, svarta vinbär och med toner av peppar och choklad. Smaken är fyllig och elegant och har en fin mörkbärig karaktär, en balanserad strävhet och en intensiv smakkoncentration. I smaken finner du inslag av mörka bär, mogna körsbär, kakao, kryddor och örter som efterföljs av et långt och behagligt avslut.

Hola MZ Cava Rosé by Måns Zelmerlöw – GULD

En elegant, torr och aptitretande rosécava som präglas av röda sommarbär, pigg syra och en krämig finbubblig mousse. Nyanserad, ren, frisk och bärig doft på näsan, med inslag av röda bär såsom smultron, hallon, och jordgubbar. I doften finns även inslag av rabarber, blodapelsin, citrus, kex och mineral. Mycket frisk, torr, aptitretande smak med fin balans. Nyanserad bärig smak av smultron, hallon och jordgubbar. I smaken finns även inslag av rabarber, blodapelsin, mineral och kex. Cavan har en krämig finbubblig mousse.

Relaterade drycker
Hola MZ Mi Corazón by Måns Zelmerlöw

Nr: 7280308, Rött vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer
Hola MZ Cava Rosé by Måns Zelmerlöw

Nu lanserar artisten en bubblande rosa dröm!

Nr: 5531501, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!