Läskande gott utan alkohol

Brittiska varumärket Lyre’s ligger helt rätt i tiden med sina alkoholfria produkter. Det är en marknad som blomstrar nu när många är måna om att dricka måttfullt och efterfrågan på 0,0-procentiga alternativ ökar.

För dem som inte har valt bort alkohol helt är det populärt med vin och drinkar med lägre alkoholhalt. Det behöver inte vara antingen eller – tack vare ett gediget utbud av högkvalitativa produkter. Så välj själv om du vill byta ut en del av alkoholen i din drink och ersätta med Lyre’s produkter eller göra dina favoritdrinkar helt alkoholfria genom att servera Lyre’s drycker som de är.

SOMMAR PÅ BURK

Precis som förra sommaren kommer Lyre’s alkoholfria färdigblandade Amalfi Spritz att finnas i Systembolagets fasta sortiment i juni – augusti. Drinken har ska- pats för att fånga essensen av en läskande spritz. Drick den direkt ur den eleganta burken eller häll upp över is i ett vinglas och toppa med en apelsinskiva. Den klimatsmarta burken passar också perfekt att ta med till stranden eller picknicken!

KLASSISKA FAVORITER FÖR ALLA

Lyre ́s har tagit fram alkoholfria alternativ till populära klassiker. Hos Systembolaget finns till exempel den alkoholfria amarettoliknande likören Lyre’s Amaretti. På barer runt om i landet finns även andra alkoholfria spritsorter och cocktails på flaska ur Lyre’s sortiment.

Faktaruta

Lyre’s Amalfi Spritz
Kryddig, fruktig smak med sötma och liten bitterhet, inslag av blodapelsin, malört, grapefrukt och vanilj. Serveras som aperitif eller som sällskapsdryck.

22,90 kr + pant 1 kr (250 ml), art.nr 11910 Finns på Systembolaget juni–augusti.

 

Lyre’s Amaretti
Smak av mandel, kryddor, nötter och kanderad vanilj. Serveras kyld till desserten, som en avec, och kan även användas som drink- ingrediens.

187 kr, art.nr 1922

Relaterade drycker
Lyre's Amalfi Spritz

Alkoholfri nyhet på Systembolaget från 1 juni!

Nr: 1191015, Alkoholfritt , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Lyre's Amaretti

Det senaste tillskottet från Lyres – en alkoholfri amaretto-liknande likör!

Nr: 192201, Alkoholfritt ,

Läs mer
Lyre's Dark'N Spicy

Nr: 190015, Alkoholfritt , Kryddigt & Mustigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!