Pink Bubbly

Mousserande Pink Bubbly

Det finns ett stort utbud av vin på marknaden, och det är lätt att välja den dryck som brukar köpas. Att prova nya viner rekommenderas, för att få uppleva andra smaker också. Pink Bubbly är ett mousserande vin som överraskar många när de dricker det. Det ger en fräsch smak, och en somrig sådan som passar under varma dagar. Att anpassa dryck utefter mat är det många som gör. Drycken och maten kan kompletteras på ett fint sätt, och de olika aromerna kan lyfta varandra.


Pink Bubbly – Somrigt mousserande vin

Somriga viner är det många som är på jakt efter. Att dricka vin på sommaren är det många som gör. När solen ligger på är det gott att svalka sig med ett svalt vin. Det är uppskattat att hitta ett vin med somriga smaker, just under de varma månaderna. Länder som har värme året runt har en stor andel viner med just somriga smaker.

Mousserande vinet Pink Bubbly har somrig smak i form av jordgubbe. Jordgubbar är en klassiker på sommaren, något som många förknippar just med sommar och semester. Med en smak av jordgubbar på vinet kommer många sommarkänslor fram. Citrus är en bra kombination till jordgubbe, något pink bubbly har. Gemensamt tar de fram sommaren för de som avnjuter vinet.


Viner med bubblor

Vin finns i många olika varianter och smaker. För vinälskaren finns det ett stort utbud att ta sig igenom. Bubblor i vin är något som många kan uppskatta emellanåt, det är dock viktigt att det är tillsatt på rätt sätt och i rätt vin. Alla vinsorter passar inte med bubblor, men sen finns det viner som passar extra bra med lite tillsatta bubblor i.

Ett somrigt vin förknippar många med små och lätta bubblor, något Pink Bubbly har. Bubblor ger vinet en viss textur, vilket gör att det kan kännas extra lätt med det. Bubblor i vin får inte blandas ihop med bubbelvatten. I vin är bubblorna mycket mindre, och känns bara av till en liten grad. I vatten är bubblorna ofta större och kraftigare, något som inte skulle passa till ett vin då mycket av smaken skulle döljas.


Ett sött och somrigt vin

Lite sötma är något som är uppskattat till sommaren. När det är varmt och semestern har kommit, vill det vanligen firas med något gott, sött och svalkande. En sådan kombination i ett vin blir därmed en succé. Rosévin är ett vin som många väljer att dricka just till sommaren. Röda och vita viner är vanliga året runt, medan rosé ofta kan väljas just till vår och sommar. Rosévin är en bra sällskapsdryck som passar många, och ofta är det lätt att hitta tilltugg till drycken.

Många roséviner gör sig bra med lite snacks till. Det kan vara jordgubbar, nötter eller salta pinnar. Det finns även bra och lätta tilltugg med crostini, baguette eller andra snittar med fyllning. Genom att kombinera drycken med passande tilltugg blir det snabbt uppskattat av gästerna. Det passar även bra för att koppla av en sen sensommarkväll.

Relaterade drycker
Black Tower Organic Pink Bubbly

Ekologisk, vegansk och hållbar!

Nr: 6508, Rosévin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Black Tower Organic White Bubbly

Ekologisk, vegansk och hållbar!

Nr: 72350, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Black Tower Delicious Rosé

Alkoholfritt rosévin

Nr: 1960, Alkoholfritt , Mjukt & Bärigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!