Tacofiesta

Vänner på middag eller festligt fredagsmys? Bjud på tacofiesta – en kväll med stil och hetta! Låt gästerna njuta av hemlagad het texmex, halvtorrt vitt vin eller varför inte en kall öl och miniflaskor med premiumtequila?

Tacos är fredagsmat när den är som bäst. Det är mycket gott, festligt och barnvänligt då alla kan göra sin egen taco – med eller utan het sås. Dessutom är det enkelt att göra kalaset helvegetariskt, du byter bara ut kycklingen mot quorn. Satsa på smaskiga tillbehör som rostad majssalsa och krämig guacamole och ladda upp med färsk koriander, linneservetter och fina fat så blir kvällen en succé. När det gäller brödet kan du köpa färdigt bröd eller baka Smillas Luuks glutenfria tortillabröd

Dryck till tacos Ska man göra mexikansk afton och bjuda på tacos på riktigt går det inte att bortse från tequila. Starta kvällen med en börja kvällen med en drink som får gästerna att komma i rätt stämning för taco-kväll. Servera en klassisk Margarita eller satsa på Mexican 75 – vår egenkomponerade festliga tequiladrink. Till själva maten kan du antingen matcha den kryddstarka hettan med ett fruktigt vitt vin med restsötma, som Black Tower Fruity White eller släcka törsten med en god öl t ex La Corne Blonde som nyligen fått en plats på Systembolagets hyllor. Väljer du öl så kan du komplettera med en Mini Patrón Añejo Tequila vid gästernas glas – det höjer garanterat stämningen på kalaset. Den lilla bubbliga flaskan med premiumtequilan levereras i 6-pack.  

Relaterade drycker
Black Tower Fruity White

Halvtorrt kult-vin som passar perfekt till heta eller mycket smakrika rätter med sting! Exempelvis tacos, indiskt och Thai.

Nr: 6045, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!