Vi ses på Sthlm Food & Wine 11-13 november

Välkommen till en helg i njutningens tecken! Sthlm Food & Wine är mötesplatsen för alla som vill uppleva god mat och dryck. Mässan arrangeras på Stockholmsmässan 11- 13 november och erbjuder något för alla. Inspireras av lokala och internationella utställare, ta del av spännande matlagning på stora scenen och följ tävlingarna som arrangeras under helgen.

Sthlm Food & Wine är mötesplatsen för alla som älskar god mat och dryck. Det finns möjlighet att gå på dryckesprovning, prova spännande viner och mat, testa ny streetfood och inspireras av matlagning av kända kockar. Här finns något för alla vin- och matintresserade. För den som vill lära sig mer om champagne så är Avenue de Champagne ett måste på mässan. Här guidar Fredrik Schelin, champagneexpert, besökarna i champagnens värld.

– Avenue de Champagne är ett måste för den som är intresserad av champagne. Här kommer Fredrik Schelin, en av våra främsta champagneexperter, att guida besökarna i champagnens värld. Varje dag kommer det att öppnas unika flaskor champagne och besökaren har möjlighet att provsmaka något nytt, säger Åsa Bard Talborn, operativ projektledare för Sthlm Food & Wine.

Som utställare på Avenue de Champagne på Sthlm Food & Wine har vi fått en rabattkod att dela med er och hoppas såklart att vi ses på mässan.

Koden champagne2022 ger 20% rabatt på endagsbiljett vuxen.

För att få rabatten så skriver man in kampanjkoden i biljettshopen.

Relaterade drycker
Beaumont des Crayères Grande Réserve Brut NV

En förstklassig champagne med fin mousse och lång behaglig eftersmak

Nr: 789102, Champagne , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Ramos Reserva 75cl

Nr: 613901, Rött vin , Kryddigt & Mustigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!