Drink

Angostura Hot Punch

Gör så här

Tack vare teet får drinken en kryddig och fruktig smak. Vill du göra en alkoholfri variant går det bra att utesluta Angosturan.

  1. Börja med att brygga en kopp chaite. Låt det svalna lite. 
  2. Häll rom, cordial, kanelsockerlag i ett glas på fot. Rör om med en sked. 
  3. Häll i chaite, men lämna en centimeter till kanten. Rör försiktigt igen. 
  4. Vispa grädden lätt, den ska bli krämig men inte fluffig. 
  5. Toppa grädden över drinken genom att försiktigt hälla den på en sked, som du håller strax över ytskiktet. 
  6. Riv muskotnöt ovanpå grädden. 
ingredienser
3–4 glas (beroende på
storleken på glasen)
40 ml Angostura 1919
20 ml apelsincordial
10 ml kanelsockerlag
60 ml chaite
Lättvispad grädde
Riven muskotnöt
Dryckestips till receptet
Angostura 1919

Lagrad premium rom

Nr: 504, Sprit ,

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!