Plockmat/mingel

Ansjovissnurra

Gör så här

1. Blanda ihop allt och bred ut på smördegsplattan. Rulla ihop.

2. Skär i ca 1 cm bitar och lägg på bakplåtspapper.

3. Baka av i ugn på 225° C i ca 5 min.

ingredienser

4 personer

1 st smördegsplatta
1 dl hackad ansjovis eller ansjoviskryddad sillfilé
0,5 dl chilisås
0,5 st rödlök finhackad
Lite skuren gräslök och dill
Svartpeppar

Dryckestips till receptet
Beaumont des Crayères Grande Réserve Brut NV

En förstklassig champagne med fin mousse och lång behaglig eftersmak

Nr: 7891, Champagne , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Beaumont des Crayères Fleur Blanche Brut 2012

Frisk rosévin från södra Frankrike!

Nr: 82613, Champagne , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!