Plockmat/mingel

Baconlindad halloumi

Gör så här

Ett salt och gott litet tilltugg. Perfekt på festen eller som egengjort snacks till tv-soffan.

  1. Skär osten i 16 bitar. Klipp baconet i långa strimlor, dela tvärsöver.
  2. Linda en strimla bacon runt varje ostbit och stek hastigt med baconskarven ner mot stekpannans botten. Vänd och stek runtom.
  3. Trä de stekta bitarna på varsin cocktailpinne, peppra och servera.
ingredienser

1 paket halloumi (250 g)
1 paket bacon (120 g)
olja till stekning
svartpeppar
cocktailpinnar

Dryckestips till receptet
Beaumont des Crayères Grande Réserve Brut NV

En förstklassig champagne med fin mousse och lång behaglig eftersmak

Nr: 7891, Champagne , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Gancia Prosecco Brut

Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien!

Nr: 7879, Mousserande vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer
mzcava
Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw

En ekologisk cava signerad Måns Zelmerlöw!

Nr: 5026001, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!