Buffé

Blommor av rädisa och kapris

Gör så här

Tvätta rädisorna noga. Skär fyra snitt över toppen på rädisorna och lägg dem i en skål med vatten. Ställ in skålen i kylen över natten så öppnar sig rädisorna som blommor.

Dagen efter: skär bort skalet på getosten och mixa den med färskosten.

Smaka av med salt, lägg över i spritspåse och spritsa ner ostkrämen i rädisorna. Toppa med en kapris.

ingredienser

10 personer

cirka 20 rädisor
chevrèost, 130 g
färskost, 200 g
salt
kapris

Dryckestips till receptet
Arc-en-Ciel Rosé

I praktisk 1-litersförpackning!

Nr: 5056901, Rosévin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Ramos Elegant White

Fräscht, torrt vitt vin från Portugals mest främsta vinmakare João Portugal Ramos

Nr: 79034, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Tommasi Graticcio Appassionato

Tommasi Graticcio Appassionato är ett intensivt, fruktigt, aningen kryddigt och smakrikt vin med lång härlig eftersmak

Nr: 5354, Rött vin , Kryddigt & Mustigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!