Buffé

Blommor av rädisa och kapris

Gör så här

Tvätta rädisorna noga. Skär fyra snitt över toppen på rädisorna och lägg dem i en skål med vatten. Ställ in skålen i kylen över natten så öppnar sig rädisorna som blommor.

Dagen efter: skär bort skalet på getosten och mixa den med färskosten.

Smaka av med salt, lägg över i spritspåse och spritsa ner ostkrämen i rädisorna. Toppa med en kapris.

ingredienser

10 personer

cirka 20 rädisor
chevrèost, 130 g
färskost, 200 g
salt
kapris

Dryckestips till receptet
Arc-en-Ciel Rosé

I praktisk 1-litersförpackning!

Nr: 5056901, Rosévin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Ramos Elegant White

Fräscht, torrt vitt vin från Portugals mest främsta vinmakare João Portugal Ramos

Nr: 79034, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Hola MZ Cava Rosé by Måns Zelmerlöw

Nu lanserar artisten en bubblande rosa dröm!

Nr: 5531501, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
prenumerera

Få vintips direkt i din inkorg!
Anmäl dig för vårt nyhetsbrev
och prenumerera på Grapevine

Prenumerera
+ Få vintips direkt i din inkorg!