
Buffé
Blommor av rädisa och kapris
Gör så här
Tvätta rädisorna noga. Skär fyra snitt över toppen på rädisorna och lägg dem i en skål med vatten. Ställ in skålen i kylen över natten så öppnar sig rädisorna som blommor.
Dagen efter: skär bort skalet på getosten och mixa den med färskosten.
Smaka av med salt, lägg över i spritspåse och spritsa ner ostkrämen i rädisorna. Toppa med en kapris.
ingredienser
10 personer
cirka 20 rädisor
chevrèost, 130 g
färskost, 200 g
salt
kapris
Dryckestips till receptet

Ramos Elegant White
Fräscht, torrt vitt vin från Portugals mest främsta vinmakare João Portugal Ramos
Nr: 79034, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Tommasi Graticcio Appassionato
Tommasi Graticcio Appassionato är ett intensivt, fruktigt, aningen kryddigt och smakrikt vin med lång härlig eftersmak
Nr: 5354, Rött vin , Kryddigt & Mustigt