Förrätt

Bresaola med fikon och mascarpone

Gör så här

1. Fördela köttet på fyra små assietter.

2. Rör ut mascarponen och klicka på.

3. Dela fikonen i kvartar och lägg ovanpå köttet.

4. Ringla över balsamicokräm och garnera med färsk timjan.

ingredienser

4 personer

150 g bresaola
100 g mascarpone
4 färska fikon
2 tsk balsamicokräm
färsk timjan

Dryckestips till receptet
The White Viognier

Smakrikt, druvigt och blommigt vin från en av Australiens största vingårdar

Nr: 72714, Vitt vin , Druvigt & Blommigt

Läs mer
La Genereuse Francine

Frisk rosévin från södra Frankrike!

Nr: 239408, Rosévin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!