Förrätt

Bresaolasallad

Gör så här

1. Skölj salladen och lägg i en skål.

2. Skala och dela upp melonen i kuber och fördela över salladen.

3. Dela tomaterna på hälften. 

4. Skiva Bresaolan i tunna strimlor och fördela över salladen.

5. Använd gärna en osthyvel och skär tunna skivor/flingor med parmesan över salladen.

6. Toppa med myntablad. Ringla lite balsamvinäger och olja på toppen. 

ingredienser

4 personer

140 gram Bresaola

salt och peppar
150 gr ruccola
1 galiamelon
1 kruka färsk basilika
10 körsbärstomater
jungfruolja
balsamvinäger

Dryckestips till receptet
Tommasi Villa Fontana Bardolino

Bardolino DOC

Nr: 71501, Rött vin , Druvigt & Blommigt

Läs mer
Louis Latour Bourgogne Pinot Noir

Elegant pinot noir från Bourgogne

Nr: 71702, Rött vin , Kryddigt & Mustigt

Läs mer
Lyngrove Platinum Pinotage

Flerfaldigt prisad Pinotage i världsklass!

Nr: 71579, Rött vin , Fylligt & Smakrikt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!