Drink

Café Trinidad

Gör så här

Brygg espressokaffet och låt det svalna lite.

Vispa grädden (inte för hårt).

Blanda alla ingredienser förutom grädden i en shaker med is, skaka ordentligt och sila sedan upp i ett kylt flöjtglas.

Toppa försiktig med grädde och riv över lite muskotnöt eller mörk choklad.

Om du har ätbara blommor i trädgården, blir det en fin garnering på drinken.

ingredienser

1 glas

6 cl espressokaffe

2 cl demerarasockerlag

2 stänk Angostura Orange Bitters

6 stänk Angostura Cocoa Bitters

Lättvispad vispgrädde

Muskotnöt eller riven mörk choklad med apelsinsmak

Is

Dryckestips till receptet
Angostura Cocoa Bitters

Neutral spritbas kryddad med hemligt recept!

Nr: 5031404, Bitters ,

Läs mer
Angostura Orange Bitter

Perfekt smaksättare

Nr: 86210, Bitters ,

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!