Buffé

Drinktilltugg

Gör så här

New England
1.Dela baconskivorna på längden och linda en baconstrimla runt varje pilgrimsmussla och fäst med en tandpetare. Stek dem i lite smör på hög värme i ca 1 minut på varje sida.

2. Dela och stek tomaterna hastigt i smör. Ta ur tandpetaren och trä musslan samt två tomathalvor på en cocktailpinne. Peppra och strö över lite flingsalt.

ingredienser
TID 
30 Minuter

Godsakerna i varje recept räcker till 6 stycken spett.

1. Marrakech
1–2 färska fikon, i klyftor,
100 g ädelost, i 6 bitar
12 blå druvor

2. Zanzibar
6 miljöcertifierade scampi, grillade eller stekta
½ mango, tärnad
1 avokado, klyftad
1 nypa flingsalt
½ tsk rosépeppar, lätt krossad

3. Santorini
1 tjock skiva vattenmelon, i 6 kuber
150 g fetaost, i 6 kuber
18 myntablad
svartpeppar

4. Parma
6 små trekanter av valfri melon
3 tunna skivor lufttorkad skinka, lindad runt melonen
crema di balsamico

5. New England
6 pilgrimsmusslor
3 baconskivor
6 cocktailtomater
flingsalt och nymald svartpeppar

Dryckestips till receptet
Gancia Prosecco 375ml

Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien!

Nr: 787902, Mousserande vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer
Beaumont des Crayéres Grand Rosé

91 poäng i Wine Spectator

Nr: 5095701, Champagne , Mousserande vin

Läs mer
prenumerera

Få vintips direkt i din inkorg!
Anmäl dig för vårt nyhetsbrev
och prenumerera på Grapevine

Prenumerera
+ Få vintips direkt i din inkorg!