Buffé

Drinktilltugg

Gör så här

New England
1.Dela baconskivorna på längden och linda en baconstrimla runt varje pilgrimsmussla och fäst med en tandpetare. Stek dem i lite smör på hög värme i ca 1 minut på varje sida.

2. Dela och stek tomaterna hastigt i smör. Ta ur tandpetaren och trä musslan samt två tomathalvor på en cocktailpinne. Peppra och strö över lite flingsalt.

ingredienser
TID 
30 Minuter

Godsakerna i varje recept räcker till 6 stycken spett.

1. Marrakech
1–2 färska fikon, i klyftor,
100 g ädelost, i 6 bitar
12 blå druvor

2. Zanzibar
6 miljöcertifierade scampi, grillade eller stekta
½ mango, tärnad
1 avokado, klyftad
1 nypa flingsalt
½ tsk rosépeppar, lätt krossad

3. Santorini
1 tjock skiva vattenmelon, i 6 kuber
150 g fetaost, i 6 kuber
18 myntablad
svartpeppar

4. Parma
6 små trekanter av valfri melon
3 tunna skivor lufttorkad skinka, lindad runt melonen
crema di balsamico

5. New England
6 pilgrimsmusslor
3 baconskivor
6 cocktailtomater
flingsalt och nymald svartpeppar

Dryckestips till receptet
Gancia Prosecco Brut

Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien!

Nr: 7879, Mousserande vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer
Beaumont des Crayéres Grand Rosé

91 poäng i Wine Spectator

Nr: 5095701, Champagne , Mousserande vin

Läs mer
Tommasi Perla Pinot Nero Brut

Torr spumante från Tommasi!

Nr: 73090, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!