Buffé

Färska asiatiska rullar

Gör så här

1. Stek bacon så det blir krispigt. Lägg på papper så fettet torkar upp.

2. Lägg 1 rispappersark i taget i en stekpanna med vatten. Låt det suga upp så det blir mjukt. Lägg sedan över det på en fuktig handuk.

3. Lägg på 1 sparris, bacon, lite mango och ruccola. Rulla ihop rullen så tight det går utan den går sönder.

4. När de stelnat kan man skära den i 2-3 bitar. Blanda alla ingredienserna till såsen och servera tillsammans med rullarna.

ingredienser

4

4 rispappersrullar
4 gröna sparrisar, lätt kokta
4 skivor bacon
1 pkt fryst mango, tinad
1 påse ruccola

Sås
5 tsk lime saft
1 tsk sesamolja
3 tsk oliv olja
1 tsk soya
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk sesamfrön
1 tsk riven ingefära

Dryckestips till receptet
The White Viognier

Smakrikt, druvigt och blommigt vin från en av Australiens största vingårdar

Nr: 72714, Vitt vin , Druvigt & Blommigt

Läs mer
Black Tower Fruity White

Halvtorrt kult-vin som passar perfekt till asiatiska rätter

Nr: 6045, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Black Tower Organic White Bubbly

Ekologisk, vegansk och hållbar!

Nr: 72350, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!