Buffé

Färska asiatiska rullar

Gör så här

1. Stek bacon så det blir krispigt. Lägg på papper så fettet torkar upp.

2. Lägg 1 rispappersark i taget i en stekpanna med vatten. Låt det suga upp så det blir mjukt. Lägg sedan över det på en fuktig handuk.

3. Lägg på 1 sparris, bacon, lite mango och ruccola. Rulla ihop rullen så tight det går utan den går sönder.

4. När de stelnat kan man skära den i 2-3 bitar. Blanda alla ingredienserna till såsen och servera tillsammans med rullarna.

ingredienser

4

4 rispappersrullar
4 gröna sparrisar, lätt kokta
4 skivor bacon
1 pkt fryst mango, tinad
1 påse ruccola

Sås
5 tsk lime saft
1 tsk sesamolja
3 tsk oliv olja
1 tsk soya
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk sesamfrön
1 tsk riven ingefära

Dryckestips till receptet
The White Viognier

Smakrikt, druvigt och blommigt vin från en av Australiens största vingårdar

Nr: 72714, Vitt vin , Druvigt & Blommigt

Läs mer
Black Tower Fruity White

Halvtorrt kult-vin som passar perfekt till asiatiska rätter

Nr: 604501, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Black Tower Organic White Bubbly

Ekologisk, vegansk och hållbar!

Nr: 72350, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
prenumerera

Få vintips direkt i din inkorg!
Anmäl dig för vårt nyhetsbrev
och prenumerera på Grapevine

Prenumerera
+ Få vintips direkt i din inkorg!