
Buffé
Färska asiatiska rullar
Gör så här
1. Stek bacon så det blir krispigt. Lägg på papper så fettet torkar upp.
2. Lägg 1 rispappersark i taget i en stekpanna med vatten. Låt det suga upp så det blir mjukt. Lägg sedan över det på en fuktig handuk.
3. Lägg på 1 sparris, bacon, lite mango och ruccola. Rulla ihop rullen så tight det går utan den går sönder.
4. När de stelnat kan man skära den i 2-3 bitar. Blanda alla ingredienserna till såsen och servera tillsammans med rullarna.
ingredienser
4
4 rispappersrullar
4 gröna sparrisar, lätt kokta
4 skivor bacon
1 pkt fryst mango, tinad
1 påse ruccola
Sås
5 tsk lime saft
1 tsk sesamolja
3 tsk oliv olja
1 tsk soya
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk sesamfrön
1 tsk riven ingefära
Dryckestips till receptet

The White Viognier
Smakrikt, druvigt och blommigt vin från en av Australiens största vingårdar
Nr: 72714, Vitt vin , Druvigt & Blommigt

Black Tower Fruity White
Halvtorrt kult-vin som passar perfekt till asiatiska rätter
Nr: 604501, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Black Tower Organic White Bubbly
Ekologisk, vegansk och hållbar!
Nr: 72350, Vitt vin , Friskt & Fruktigt