Drink

Frozen Coco Bellini

Gör så här

Koka upp socker, vatten och glykos i en kastrull. Tillsätt ananas, kokosdryck och limesaft. Mixa allt slätt med mixerstav.

Häll vätskan i en frysbar form med lock. Frys minst 6 timmar.

Låt sorbeten tina lite i rumstemperatur. Skopa upp kulor med en vattensköljd glasskopa. Lägg en kula i ett glas och toppa med bubbel.

ingredienser

SORBET
2 1⁄2 dl strösocker
2 dl vatten
3 msk flytande glykos
1 förpackning fryst ananas i bitar (á 225 g)
4 dl Alpro coconut, kokosdryck
1⁄2 dl pressad lime

Vid servering:
15 cl Beaumont des Crayères Grande Réserve

Tips! Förbered sorbetkulor i förväg och förvara i frysen. När gästerna kommer är det bara att lägga i en kula i varje glas och toppa med champagne!

Dryckestips till receptet
Beaumont des Crayères Grande Réserve Brut NV

En förstklassig champagne med fin mousse och lång behaglig eftersmak

Nr: 7891, Champagne , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Beaumont des Crayéres Grand Rosé

91 poäng i Wine Spectator

Nr: 5095701, Champagne , Mousserande vin

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!