Drink

Ginger n’beer

Gör så här

Häll samtliga ingredienser i en shaker. Skaka med rikligt med is tills kallt. Sila upp i ett coupetteglas. Garnera med en citronzest.

SOCKERLAG MED INGEFÄRA OCH ÖLSMAK
Räcker till 4-5 drinkar

​Blanda 240 ml vitt socker, 160 ml avslagen överbliven India Pale Ale öl, 6 finhackade skivor färsk ingefära (i bitar ungefär lika stora som 10-kronorsmynt) i en kastrull och värm tills sockret lösts upp. Dra av från värmen och låt stå i 15 minuter. Sila av. Låt svalna och förvara därefter i kylskåp.

ingredienser

1 glas

45 ml Kyrö Napue Gin
30 ml citronjuice
25 ml sockerlag med ingefära och ölsmak
3 stänk Angostura Bitter

Dryckestips till receptet
Angostura Aromatic Bitter

Barens salt & peppar!

Nr: 741, Bitters ,

Läs mer
Kyrö Gin

Vinnare av 2015 års Gin & Tonic på IWSC 2015!

Nr: 8775602, Sprit ,

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!