Efterrätt

Glass med banan och kanel

Gör så här

1. Frys ner 2 bananer i skivor, ca 1-2 timmar.

2. Stek 1 tunt skivad banan i rikligt med smör och lite kanel.

3. Mixa de övriga ingredienserna i en matberedare.

4. Hacka Polly grovt och häll ner i glassblandningen. Servera genast med de stekta bananerna

ingredienser

4

2 frysta bananer ( i skivor)
1 banan till servering
1 påse Polly
1 burk kvarg
1 tsk vaniljpulver
1 tsk kanel
1 tsk kokosflingor

Dryckestips till receptet
Barceló Gran Añejo

Känd sedan länge, ny hos oss! Finns i två storlekar, 35 cl och 70 cl.

Nr: 57801, Sprit ,

Läs mer
Black Tower Organic Sparkling Rosé

Nr: 77222, Mousserande vin , Lätt & Avrundat

Läs mer
Tommasi Monte Croce Passito Bianco

Gott till ost och dessert!

Nr: 74559, Sött vin , Sött

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!