Huvudrätt

Grillad röding med mangosalsa och grillad avokado

Gör så här

En fräsch och smakrik rätt som passar utmärkt till ett glas välkylt vitt. Rätten funkar fint med lax också om du inte hittar rödning!

  1. Blanda ingredienserna till salsan.
  2. Krydda fisken med salt och peppar. Pensla den med olja och grilla gärna i halster ca 2–3 min på var sida beroende på tjocklek.
  3. Halvera, kärna ur och skala avokadon. Pensla halvorna med olja och grilla dem hastigt på båda sidor. Salta och peppra.
  4. Servera den nygrillade fisken med salsan och avokadon.
ingredienser

4 portioner

700 g rödingfilé med skinn
2 avokado
olivolja
flingsalt
nymald svartpeppar

Mangosalsa
1 mogen mango, fint tärnad
1 chilifrukt, urkärnad och finhackad
2 salladslökar, strimlade
1 kruka färsk mynta, hackad
1 lime, pressad
1 krm salt

Dryckestips till receptet
Black Tower Chardonnay

Nyhet i 1 liters flaska!

Nr: 7903101, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Black Tower Fruity White

Halvtorrt kult-vin som passar perfekt till asiatiska rätter

Nr: 6045, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Black Tower Rosé

Frisk och fruktigt rosévin från Black Tower!

Nr: 5068908, Rosévin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!