Tillbehör

Grönkålspesto

Gör så här

1. Använd gärna matberedare och mixa alla ingredienser utom olivoljan.

2. När allt är finhackat kan oljan tillsättas försiktigt.

3. Smaka av med salt och peppar.

ingredienser

4

200 gr grönkål, rensa grönkålen från stjälken
2 anchovisfiléer
½ dl solrosfrön
1 dl riven parmesanost
1,5 dl olivolja
1 tsk pressad citron
1 vitlöksklyfta
Salt och peppar

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!