Tillbehör

Honungsmarinad med Angostura

Gör så här

Gott att marinera kött eller kyckling eller varför inte aubergine eller portabella-svamp?

  1. Rör samman alla ingredienser och häll i en tät plastpåse.
  2. Lägg i det du vill grilla i påsen och låt det marinera minst 1 timme.
  3. Vänd då och då.
ingredienser

1 dl rapsolja
2 msk japansk soja
1 msk honung
1 ekologisk lime, saften
1 krm chiliflakes
1 tsk salt
1 msk Angostura Bitter

Dryckestips till receptet
Angostura Aromatic Bitter

Barens salt & peppar!

Nr: 741, Bitters ,

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!