Plockmat/mingel

Honungsrostade kryddiga nötter

Gör så här

Sätt ugnen på 175°C. Blanda nötter med honung och kryddor. Fördela på en bakpappersklädd plåt.

Rosta i mitten av ugnen i 8-10 minuter.

ingredienser

10

10 port

400 g blandade nötter
3 msk flytande honung 1 tsk chili
1 tsk ingefära
1 tsk koriander

Dryckestips till receptet
Lyngrove Pinotage

Sydafrikas röda guld

Nr: 28008, Rött vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer
Duorum Vintage Port 2011

Nr: 5408801, Sött vin , Sött

Läs mer
Lyre's Dark'N Spicy

Nr: 190015, Alkoholfritt , Kryddigt & Mustigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!