Plockmat/mingel

Hummercrostini

Gör så här

1. Knäck hummern, ta ut köttet och skär 10 fina bitar till topping.Finhacka resten.

2. Rosta kokosen i en torr stekpanna. Blanda hummerkött, färskost, kokos, örter, chili och lime. Skär baguetten i 10 skivor och stek dem frasiga i smör. Fördela röran och toppa med hummerkött.
 

ingredienser

0,5 baguette
3 msk smör
1 kokt hummer
200 g färskost
2 msk riven kokos
1 msk finhackad gräslök
1 msk finhackad koriander
0,5 urkärnad, finhackad chilipepparfrukt
skalet från 1 limefrukt

Dryckestips till receptet
Beaumont des Crayères Grande Réserve Brut NV

En förstklassig champagne med fin mousse och lång behaglig eftersmak

Nr: 7891, Champagne , Friskt & Fruktigt

Läs mer
GIOL Prosecco Collio Organic Brut

Ekologisk prosecco från Italien!

Nr: 79043, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Gancia Prosecco Brut

Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien!

Nr: 7879, Mousserande vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!