Buffé

Kantarelltoast – Guldläge!

Gör så här

Stek brödet i 2 msk smör tills det blivit gyllenbrunt.

Stek kantarellerna tills vätskan kokat bort, lägg då i 2 msk smör och stek i ytterligare 5 minuter. Ställ åt sidan.

Hetta upp det sista av smöret och stek rotselleri och lök. Blanda ner svamp och persilja. Salta och peppra.

Fördela blandningen på brödet. Toppa med chipsen.

ingredienser

4

50 g rotselleri, finhackad

1 sharlottenlök, finhackad

200 g kantareller, rensade

75 g smör

1 dl rotfruktschips

salt och peppar

4 skivor surdegsbröd

Dryckestips till receptet
Eden Valley Chardonnay

Nr: 74634, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Louis Latour Bourgogne Chardonnay

En frisk chardonnay från Bourgogne!

Nr: 7133901, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Black Tower Chardonnay

Nyhet i 1 liters flaska!

Nr: 7903101, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!