Buffé

Kantarelltoast – Guldläge!

Gör så här

Stek brödet i 2 msk smör tills det blivit gyllenbrunt.

Stek kantarellerna tills vätskan kokat bort, lägg då i 2 msk smör och stek i ytterligare 5 minuter. Ställ åt sidan.

Hetta upp det sista av smöret och stek rotselleri och lök. Blanda ner svamp och persilja. Salta och peppra.

Fördela blandningen på brödet. Toppa med chipsen.

ingredienser

4

50 g rotselleri, finhackad

1 sharlottenlök, finhackad

200 g kantareller, rensade

75 g smör

1 dl rotfruktschips

salt och peppar

4 skivor surdegsbröd

Dryckestips till receptet
Eden Valley Chardonnay

Nr: 74634, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Louis Latour Bourgogne Chardonnay

En frisk chardonnay från Bourgogne!

Nr: 7133901, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Black Tower Chardonnay

Nyhet i 1 liters flaska!

Nr: 7903101, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
prenumerera

Få vintips direkt i din inkorg!
Anmäl dig för vårt nyhetsbrev
och prenumerera på Grapevine

Prenumerera
+ Få vintips direkt i din inkorg!