Plockmat/mingel

Kokt eller grillad sparris med kaprismajonnäs

Gör så här

  1. Skär bort den nedersta torra delen på sparrisen och släng den.
  2. Koka sparrisen ca 2-3 min i lättsaltat vatten. Alternativt stek hastigt i grillpanna.
  3. Om du kokat den sa häll av vattnet och spola den i iskallt vatten. Låt rinna av på en handduk eller hushållspapper.
  4. Kaprismajonnäs: Blanda majonnäs och kapris och smaka av med peppar.
  5. Servera kaprismajonnäsen till sparrisen.
ingredienser

250 g sparris
1 ½ dl majonnäs
3 msk kapris, avrunnen
nymald svartpeppar

Dryckestips till receptet
Black Tower Organic Sparkling

Gott till ost och dessert!

Nr: 77142, Mousserande vin , Lätt & Avrundat

Läs mer
Black Tower Organic White Bubbly

Ekologisk och vegan!

Nr: 72350, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Ramos Elegant White

Fräscht, torrt vitt vin från Portugals mest främsta vinmakare João Portugal Ramos

Nr: 79034, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!