Tillbehör

Koreansk grillsås

Gör så här

1. Rosta gärna sesamfrönen i en stekpanna, 1-2 minuter.

2. Skaka gärna pannan så de inte bränner fast.

3. Skala och kärna ur päronet.

4. Riv päronet på ett rivjärn. Blanda alla ingredienser.

ingredienser

4 personer

2 dl soja
1 tsk sesamfrön rostade
1 rivet päron
3 salladslökar
2 msk honung
3 pressade vitlöksklyftor
2 tsk sesamolja
1 krm peppar

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!