Buffé

Köttbullar a’ la Angostura Bitter

Gör så här

  1. Hacka löken fint.
  2. Rör ihop ägg, grädde, senap och Angostura. Blanda i ströbröd och låt det svälla i 10 min.
  3. Blanda i lök, färs och kryddor.
  4. Rulla färsen till köttbullar som läggs på en vattensköljd skärbräda eller lägg färsen i en spritspåse och tryck ut "bullar" direkt i stekpannan.
  5. Stek köttbullarna i omgångar i smör i en stekpanna tills de är genomstekta.
ingredienser

2 ägg
2,5 dl vispgrädde
2,5 msk skånsk senap
1 dl ströbröd
1 gul lök, finhackad
500 g blandfärs
2 msk Angostura Bitter
1 tsk hel kryddpeppar, grovt mortlad
2 tsk salt
1 tsk svartpeppar

Dryckestips till receptet
Angostura Aromatic Bitter

Barens salt & peppar!

Nr: 741, Bitters ,

Läs mer
Ramos Reserva 75cl

Nr: 613901, Rött vin , Kryddigt & Mustigt

Läs mer
Ramos Reserva

Nr: 6139, Rött vin , Kryddigt & Mustigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!