
Huvudrätt
Krämig kyckling med tre sorters peppar
Gör så här
1. Dela kycklingen i mindre bitar och bryn i omgångar i olja i en vid stekpanna.
2. Tillsätt svamp och gul lök och låt fräsa tills löken mjuknat. Stöt de olika pepparsorterna tillsammans i mortel.
3. Rör ner crème fraiche, vin, peppar, senap, vitlök, soja och purjolök i pannan. Låt koka ihop någon minut.
4. Rosta cashewnötterna i torr panna och strö sedan över kycklingen tillsammans med plockade persiljeblad. Servera med ris.
ingredienser
4 personer
500 g lårfilé av kyckling
olja
200 g champinjoner, i bitar
1 gul lök, finhackad
1 1/2 tsk hel svartpeppar
1 1/2 tsk hel grönpeppar
1 1/2 tsk rosépeppar
3 dl crème fraiche
1 dl vitt vin
2 tsk dijonsenap
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk soja
1/2 purjolök, strimlad
1 dl cashewnötter
bladpersilja