krispiga potatischips
Plockmat/mingel

Krispiga chips av potatisskal

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta och skala potatisen. Häll alla skal i en skål och ringla olivolja och strö över flingsalt. Blanda så alla skal blir täckta av olja.

Lägg skalen på en plåt med bakplåtspapper och rosta i mitten av ugnen i cirka 20 minuter eller tills skalen fått färg och blivit krispiga. Häll över chipsen i en skål och servera direkt. Skalen kan mjukna något när de blivit kalla.

ingredienser

Om du till exempel kokat potatis till lunch, släng inte skalen. De blir jättegoda i ugnen med lite olivolja på.

Dryckestips till receptet
Hola MZ Cava Rosé by Måns Zelmerlöw

Nu lanserar artisten en bubblande rosa dröm!

Nr: 5531501, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw

En ekologisk cava signerad Måns Zelmerlöw!

Nr: 50260, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Beaumont des Crayères Grande Réserve Brut NV

En förstklassig champagne med fin mousse och lång behaglig eftersmak

Nr: 789102, Champagne , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!