Tillbehör

Kryddsmör med Angostura och rödlök

Gör så här

  1. Rör smöret smidigt.
  2. Stek den hackade rödlöken i en skvätt olja ca 10–15 min utan att den blir bränd.
  3. Låt löken kallna helt.
  4. Blanda smör, stekt rödlök och Angostura Bitter samt salt i en bunke.
  5. Rulla ihop till en rulle och linda in i smörpapper eller plastfolie och lägg in i frys eller kyl tills det är dags att äta.
  6. Skär rullen i skivor vid servering.
ingredienser

150 g rumsvarmt smör
1 rödlök, hackad
rapsolja till stekning
1 tsk Angostura Bitter
1 tsk flingsalt

Dryckestips till receptet
Angostura Aromatic Bitter

Barens salt & peppar!

Nr: 741, Bitters ,

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!