Huvudrätt

Laxburgare med parmesanpesto

Gör så här

1. Finhacka laxen. Blanda den med paprika ost, gräslök och ägg.

2. Krydda med salt och svartpeppar. Forma till 4 st burgare. Stek dem ca 1 min på varje sida i smör på medelvärme tills de är frasiga på utsidan men fortfarande håller ihop.

3. Servera med sallad, eller med hamburgerbröd.

ingredienser

500 g lax
1 rödpaprika (fin hacka)
1 dl grovtriven parmesanost
1 msk hackad gräslök
1 ägg
salt och svartpeppar
smör
1 burk färdig pesto

Dryckestips till receptet
Tommasi Poggio al Tufo Vermentino

En ekfats lagrad gin gjord på 100% råg!

Nr: 75793, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Tommasi Le Volpare Soave

Torr och fruktig Soave till skaldjur

Nr: 85547, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!