Efterrätt

Ljummen ost med tryffelnötter

Gör så här

1. Rosta nötterna i torr panna. Passa så att de inte bränns!

2. Tillsätt honung och tryffelolja och låt det hela karamelliseras.

3. Ta upp valnötterna och låt kallna på bakplåtspapper.

4. Svep in osten i folie och ställ in i 125 grader i ugnen i 5 minuter.

5. Ta bort foliet, lägg upp på tallrik och toppa med honungsnötterna.

ingredienser

4 personer

1 dl valnötter
2 msk acaciahonung
1/2 tsk tryffelolja
1 liten ost av komjölk

Dryckestips till receptet
Louis Latour Bourgogne Pinot Noir

Elegant pinot noir från Bourgogne

Nr: 71702, Rött vin , Kryddigt & Mustigt

Läs mer
Tommasi Palanca Ripasso

I TOMMASIS RIPASSO FINNS DET BÄSTA FRÅN AMARONEN

Nr: 2133, Rött vin , Kryddigt & Mustigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!