
Förrätt
Maryland crab cakes
Gör så här
1. Rensa krabbköttet.
2. Hacka vårlök och dragon.
3. Blanda ägg, senap, örter, salt och peppar i en skål. Tillsätt krabbkött och panko. Blanda försiktigt. Forma åtta krabbkakor.
4. Hetta upp oljan och stek krabbkakorna i tre minuter på varje sida. Servera med kaprismajonnäs, citron och vattenkrasse.
Kaprismajonnäs
1. Krama ur kaprisen och hacka den grovt.
2. Riv skalet på citronen och pressa ur saften.
3. Blanda majonnäs med kapris, citronsaft och citronskal och salta och peppra. Låt stå svalt till servering.
ingredienser
4
500 g krabbkött, färskt eller på burk
4 dl panko (asiatiskt ströbröd)
2 msk finhackad vårlök
2 tsk hackad dragon
1 ägg
1 msk dijonsenap
0,5 dl rapsolja
salt och peppar
vattenkrasse och citron till servering
Kaprismajonnäs
1,5 dl majonnäs
4 msk kapris
zest och saft av en ½ citron
salt och peppar
Dryckestips till receptet

La Genereuse Francine
Friskt rosévin från södra Frankrike!
Nr: 239408, Rosévin , Friskt & Fruktigt