
Huvudrätt
Pankofriterad kycklingtaco med rostad majssalsa, guacamole och srirachamajo
Gör så här
Majssalsa
- Stek majsen i lite olja så att den blir gyllene.
Låt svalna. - Blanda majsen med resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
Guacamole
- Mosa avokadoköttet grovt med en gaffel.
- Tillsätt vitlök och tomat och rör ihop. Smaka av med lime och lite salt.
Srirachamajo
- Blanda majonnäs och srirachasås.
Kyckling
- Strimlade i 1 cm tjocka strimlor och delade tvärs över.
- Vispa upp äggen.
- Blanda panko med salt, svartpeppar och malen spiskummin.
- Vänd kycklingen i uppvispat ägg och sedan i panko.
- Hetta upp oljan till 175° i en stor tjockbottnad gryta. Mät med termometer eller lägg i en brödbit, när den snabbt blir gyllene är det klart att fritera.
- Fritera lite åt gången. Ta upp bitarna med en lång metallpincett eller hålslev och låt dem rinna av på hushållspapper.
- Värm eller stek bröden lätt.
- Servera kycklingen med tillbehören.
ingredienser
4 portioner
Dryckestips till receptet

Black Tower Organic White Bubbly
Ekologisk, vegansk och hållbar!
Nr: 72350, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Black Tower Fruity White
Halvtorrt kult-vin som passar perfekt till asiatiska rätter
Nr: 6045, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

The White Viognier
Smakrikt, druvigt och blommigt vin från en av Australiens största vingårdar
Nr: 72714, Vitt vin , Druvigt & Blommigt