Drink

Päronglögg med ingefära och rosmarin

Gör så här

Skala och skiva ingefäran. Lägg i en kastrull tillsammans med vin, socker och kryddor.

Värm försiktigt på svag värme tills sockret löst sig och vinet har tagit smak av kryddorna.

Häll upp på flaska och förvara svalt.

Servera glöggen kyld och toppa med mousserande päronmust.

ingredienser

1 liter

1 l Ramos Elegant White
1 dl råsocker
1 glas
1 bit färsk ingefära
2 stänk Angostura Orange Bitters
2 kanelstänger
1 tsk kardemummakapslar
2 kvistar rosmarin

Till servering:
Päronmust

Dryckestips till receptet
Ramos Elegant White

Fräscht, torrt vitt vin från Portugals mest främsta vinmakare João Portugal Ramos

Nr: 79034, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Angostura Orange Bitter

Perfekt smaksättare

Nr: 86210, Bitters ,

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!