Tillbehör

Picklad pumpa

Gör så här

  1. Koka upp lagen tills sockret har smält, lägg i kryddor och pumpakuberna.
  2. Låt pumpan småputtra i lagen i cirka 10 minuter.
  3. Häll sedan hela härligheten i en vacker burk.
  4. Servera direkt eller låt pumpan svalna och förvara den i kylen, den håller i minst två veckor.
ingredienser

1 st butternut pumpa, som du skär  i 1,5 x 1,5 cm stora kuber

Ättikslag
6 dl vatten
4 dl ättika
2 dl socker
2 kanelstänger
2 stjärnanis
några nejlikor
några lagerblad

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!