Förrätt

Pilgrimsmusslor med citron vinaigrette, bacon & parmesan

Gör så här

1.Stek först baconet krispigt. Halstra pilgrimsmusslorna i smör.

2. Blanda olivolja, citron och honung.

3. Servera pilgrimsmusslorna med citronvinaigrette, garnera med parmesan och bacon.

ingredienser

Ca 20 pilgrimsmusslor
1 paket bacon (fint skivat)
1 dl parmesan( grovt riven)

0,5 dl olivolja (till vinaigrette)
2 msk pressad citron
1 tsk honung
1 msk smör

Dryckestips till receptet
Arc-en-Ciel Rosé Mousseux

Fräscht och smakrikt ekologiskt alkoholfritt alternativ

Nr: 1932, Alkoholfritt , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Beaumont des Crayéres Grand Rosé

91 poäng i Wine Spectator

Nr: 5095701, Champagne , Mousserande vin

Läs mer
Beaumont des Crayères Grande Réserve Brut NV

En förstklassig champagne med fin mousse och lång behaglig eftersmak

Nr: 7891, Champagne , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!