Plockmat/mingel

Pimentos De Padrón med Pecorino

Gör så här

Värm olivoljan i en stekpanna, gärna av gjutjärn, pannan ska bli riktigt het.

Lägg ner de små paprikorna och strö över flingsalt.

Vänd paprikorna med en stekspade eller gaffel, så att de får stekyta på alla sidor.

När de sjunkit ihop och ”krympt” är de klara.

Lägg upp dem på ett fat och strö över pecorinoosten.

ingredienser

1 förpackning pimientos de padrón
2 msk olivolja
Flingsalt
1⁄2 dl riven pecorinoost

Dryckestips till receptet
Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw

En ekologisk cava signerad Måns Zelmerlöw!

Nr: 50260, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Hola MZ Cava Rosé by Måns Zelmerlöw

Nu lanserar artisten en bubblande rosa dröm!

Nr: 5531501, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!