Efterrätt

Pink Bubbly Popsicles med jordgubbar och timjan

Gör så här

  1. Koka ihop socker och vatten så att sockret löses upp. Addera några kvistar färsk timjan och ta bort kastrullen från värmen. Låt örterna dra i sockerblandningen i 20–30 minuter. Plocka bort örtkvistarna.
  2. Mixa jordgubbarna och blanda med citron, vin och sockerlag. Smaka av och addera mer vin om det behövs.
  3. Häll blandningen i glassformar. Låt stelna i frysen i 4–6 timmar. Ät glassarna som de är eller servera i glas med Black Tower Pink Bubbly.
ingredienser

6-10

250 g jordgubbar, färska eller frusna
2 msk socker
4 msk vatten
2 msk färskpressad citronsaft
250 ml Black Tower Pink Bubbly
färsk timjan

Dryckestips till receptet
Black Tower Organic Pink Bubbly

Ekologisk och vegan!

Nr: 6508, Rosévin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!