Drink

Queens Park Swizzle

Gör så här

Muddla myntan varsamt och blanda i ett högt glas ihop med limejuice och socker. Häll i rom ihop med krossad is, rör runt. Toppa med Angostura Aromatic Bitters.

Ett tips för optimal visuell effekt, är att försöka få myntan att ligga i botten av glaset. På så sätt får du den fina färgskiftningen mellan mynta, rom och bittern.

Garnera sedan med en stor myntakvist.

ingredienser

6 cl Angostura Reserva 3 YO
2 1⁄2 cl limejuice
2 1⁄2 cl sockerlag
8 stänk Angostura Aromatic Bitters
Mynta

Dryckestips till receptet
Angostura Reserva 3 Y.O

Nr: 8617201, Sprit ,

Läs mer
Angostura Aromatic Bitter

Barens salt & peppar!

Nr: 74104, Bitters ,

Läs mer
prenumerera

Få vintips direkt i din inkorg!
Anmäl dig för vårt nyhetsbrev
och prenumerera på Grapevine

Prenumerera
+ Få vintips direkt i din inkorg!