Efterrätt

Rabarber och jordgubbsglass

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser i en matberedare.

2. Ställ in i frysen tills lagom hård konsistens. 

3. Dekorera med bär eller strössel.

ingredienser

½ kg djupfrysta rabarber och jordgubbar
3 dl vaniljyogurt
1 msk vaniljsocker
strössel / bär

Dryckestips till receptet
Arc-en-Ciel Rosé Mousseux

Fräscht och smakrikt ekologiskt alkoholfritt alternativ

Nr: 1932, Alkoholfritt , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Black Tower Organic Pink Bubbly

Ekologisk och vegan!

Nr: 6508, Rosévin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Black Tower Organic Sparkling Rosé

Nr: 77222, Mousserande vin , Lätt & Avrundat

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!