Tillbehör

Rostad paprika & fetaoströra

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader. Grilla paprikorna hela  i ugnen tills det är mjuka, ca 15 min.

2. När de är färdiga ska de rensas från kärnhus och skrapa bort skalet.

3. Använd matberedare och blanda paprika, fetaost rosmarin, vitlök och salt. Om röran känns för tjock späd den med lite olivolja.

ingredienser

4 personer

3 röda paprikor
1 pkt fetaost
1 kvist färsk rosmarin
1 vitlök
krm salt
olivolja

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!