Buffé

Rostbiff med ruccola och parmesantäcke

Gör så här

1. Lägg upp rostbiffen på ett serveringsfat.

2. Fördela ruccolan över köttet och häll på lite olja och balsamvinäger.

3. Dekorera med grovt riven parmesanost.

ingredienser

4

16 skivor rostbiff
1 påse ruccolasallad
1 dl grovs riven parmesanost
olivolja
balsamvinäger

Dryckestips till receptet
Tommasi Surani Atlas Organic

Nu i ny design Tommasi Naturae

Nr: 75292, Rött vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Marqués de Vargas Reserva

En elegant rioja med klassiska undertoner i koncentrat

Nr: 78622, Rött vin , Fylligt & Smakrikt

Läs mer
Domaine Du Clos De Sixte Lirac

Ekologiskt, fylligt och smakrikt vin från Rhônedalen

Nr: 73101, Rött vin , Fylligt & Smakrikt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!