Drink

Rum Royale

Gör så här

  1. Häll samtliga ingredienser utom bubbel i en shaker.
  2. Skaka med rikligt med is tills kallt och sila upp i cocktailglas.
  3. Toppa med bubbel och garnera med hallon.

ROSÉVIN- OCH HALLONCORDIAL
Räcker till 4-5 drinkar

  1. Värm 240 ml vitt socker med 160 ml Black Tower rosé (eller annat överblivet rosévin), 10 mosade hallon,
    zest från en citron och 1 stänk Angostura Orange Bitters i en kastrull och ta från värmen när sockret lösts.
  2. Låt dra i 15 minuter. Sila av.
ingredienser

1 glas

30 ml Angostura 1919
35 ml rosévin- och halloncordial
80 ml Gancia Prosecco
30 ml citronjuice
4 stänk Angostura Orange Bitters

Dryckestips till receptet
Gancia Prosecco Brut

Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien!

Nr: 7879, Mousserande vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer
Angostura Orange Bitter

Perfekt smaksättare

Nr: 86210, Bitters ,

Läs mer
Angostura 1919

Lagrad premium rom

Nr: 504, Sprit ,

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!