Buffé

Sallad med broccoli västerbottenost och katrinplommonvinägrett

Gör så här

1. Plocka små buketter av broccolin.

2. Finstrimla katrinplommonen och blanda med olja och vinäger.

3. Lägg ut broccolin på ett fat och ringla över katrinplommonvinägretten. Strö till sist över flingsalt och hyvla över osten. 

ingredienser

2 broccolibuketter à ca 300 g
100 g västerbottenost
Flingsalt

Katrinplommonvinägrett:​

80 g katrinplommon
½ dl olivolja
½ dl balsamvinäger

Dryckestips till receptet
The White Viognier

Smakrikt, druvigt och blommigt vin från en av Australiens största vingårdar

Nr: 72714, Vitt vin , Druvigt & Blommigt

Läs mer
Tommasi Poggio al Tufo Vermentino

En ekfats lagrad gin gjord på 100% råg!

Nr: 75793, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!