Buffé

Sallad med brysselkål, mandel och honung

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader. Dela brysselkålen i mitten och lägg i ugnsfast form tillsammans med skållad mandel.

2. Ringla olja och honung över brysselkålen.

3. Rosta brysselkålen i ca 30 minuter.

4. Salta lite innan servering. Vill man variera sig kan man smula över getost.

ingredienser

4

500 g brysselkål
1 dl mandlar
0,5 dl olivolja
2 msk honung
salt

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!