Förrätt

Sallad med coppa, rostade nötter, blomkål, lingonvinägrett och prästost

Gör så här

1. Plocka minibuketter av blomkålen.

2. Lägg ut coppan på 4 tallrikar, strö över nötterna och blomkålsbuketterna.

3. Lägg på lite machesallad och smula över ost. Ringla över vinägretten.

ingredienser

4

Sallad
20 skivor coppa eller lufttorkad skinka
80 g rostade nötter
100 g blomkål, ansad
machesallad och prästost

Lingonvinägrett
1 msk rårörda lingon
2 msk olivolja

Dryckestips till receptet
Chablis l'Eglantière

Ett torrt, friskt och fruktigt vin med ren, fräsch frukt och lång, elegant eftersmak.

Nr: 73943, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Gancia Prosecco Brut

Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien!

Nr: 7879, Mousserande vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!