Buffé

Sallad med tre sorters betor, ruccola och parmesan

Gör så här

1. Skala betorna. Använd en mandolin eller annat redskap så att betorna blir riktigt tunt skivade. Blanda färgerna.

2. Riv över parmesan och toppa med ruccola.

3. Häll över olivolja och balsamvinäger. Salta och peppra efter smak.

ingredienser

4

6 betor (rödbeta, gulbeta och polkabeta)
parmesanost
olivolja
vit balsamvinäger
1 näve ruccola

Dryckestips till receptet
Tommasi Poggio al Tufo Vermentino

En ekfats lagrad gin gjord på 100% råg!

Nr: 75793, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!