Buffé

Sellerisallad med granatäpple – Saladi Karawz

Gör så här

Skölj grönsakerna. Skala och kärna ur granatäpplet, lägg kärnorna åt sidan.

Finhacka selleri, tomat, gurka och rödlök.

Blanda ihop i en skål.

Häll över rapsolja och pressa i saften från citronen.

Rör om och toppa med granatäppelkärnor.

ingredienser

4-6

1 gurka
1 rödlök
2–3 stjälkar selleri
2–3 tomater
1⁄2 granatäpple
1⁄2 citron
2 tsk rapsolja

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!